foto van Anouk

24.04.19 in Portfolio | Website


Anouk houdt van licht. En puur. En spontaan. Dat zie je terug in haar foto’s. Er gebeurt wat en toch geven ze rust. Een lust voor het oog om naar te kijken. Of het nu kleur of zwart wit is. Portretten of styling. De beelden zijn tijdloos, aantrekkelijk en herkenbaar. Ze vertellen krachtige verhalen zonder woorden.

www.fotovananouk.nl

Juf en zo

26.01.18 in Logo | Portfolio


Een inspirerende blik op het onderwijs!

Leren en groeien met plezier. Dat is de missie van JUF EN ZO!!

In het logo willen we duidelijk de samenwerking tussen mensen uitstralen. Tevens naast ‘juf zijn’ meer verdieping geven binnen het onderwijs.

Ik sta voor je klaar!

25.07.17 in Ontwerp | Portfolio


Een gaaf nieuw logo, mooie duidelijke brochure of een te gekke nieuwe website… Dat is een must voor een goeie onderneming. Ik sta voor je klaar om je te begeleiden in dit alles. Net even anders dan de rest, zodat je eruit springt… Dat is mijn doel! Vrijblijvend kan ik alle informatie geven en kunnen we starten.

Hoop je snel te zien. Hi5 Math

instyle wedding management

29.04.17 in Portfolio


Mooie serene huisstijl ontwikkelt voor Geraldine. Zakelijk, overzichtelijk, maar zeker ook warmte uitstralen was de vraag. Prachtig magazine geworden!

In Style Wedding Management is an Amsterdam based wedding planning company that offers first-class service to couples who want nothing but the best for their wedding day. With over 10 years of international event experience, In Style Wedding Management is the go-to wedding planning expert who will help you create the wedding of your dreams.

www.instyleweddingmanagement.com