foto van Anouk

24.04.19 in Portfolio | Website


Anouk houdt van licht. En puur. En spontaan. Dat zie je terug in haar foto’s. Er gebeurt wat en toch geven ze rust. Een lust voor het oog om naar te kijken. Of het nu kleur of zwart wit is. Portretten of styling. De beelden zijn tijdloos, aantrekkelijk en herkenbaar. Ze vertellen krachtige verhalen zonder woorden.

www.fotovananouk.nl

Villa Zout.nl

08.02.16 in Logo | Portfolio | Website

Logo

VZ4

Schermafbeelding 2016-02-08 om 14.24.33Schermafbeelding 2016-02-08 om 14.24.41


WWW.VILLAZOUT.NL

Naast een visitekaartje hebben we een super leuke ansichtkaart gemaakt. Met de gedachtegang van ouderwetse flessenpost. Dit thema komt vaker voor in deze huisstijl. De website hebben we ook de sfeer van verzilt hout neergezet. Veel beeld geeft een goede sfeer van de zomerhuizen.

 

Duinvermaak

08.03.15 in Portfolio | Website

Duinvermaak


Website voor restaurant Duinvermaak in Bergen. Deze site moest de nostalgische sfeer uitstralen van een ‘echt traditioneel pannenkoeken restaurant’. Omdat hun grote doelgroep toeristen zijn moest er veel informatie op de website. http://www.duinvermaak.nl

 

Just My Style.nl

27.02.15 in Portfolio | Website

Schermafbeelding 2015-02-27 om 18.13.43 Schermafbeelding 2015-02-27 om 18.14.07


Verkoopstylingadvies-Verkoopstyling op locatie-Quick restyling-Woning Fotografie-Inrichten leegstaande woning-Groot onderhoud-Inrichten van leegstaande en modelwoningen, dit is wat Natasja Betjes voor u kan betekenen. Zij kan u adviseren op het gebied van interieur.

De website wilde we een huiselijke, frisse maar vooral overzichtelijke uitstraling geven.

http://www.justmystyle.nl

 

TEAMBOUKE.NL

30.01.15 in Portfolio | Website

TEAMBOUKE.NL


TEAM BOUKE biedt uw organisatie een compleet en op maat gemaakt programma, een combinatie van trainingen en workshops, gekoppeld aan een breed en gevarieerd scala aan activiteiten op inspirende locaties. 

De kernwoorden hierbij zijn: samenwerken, ontwikkelen en effectiviteit verhogen. Daarom simpel en sterk logo met bouwstenen. ‘Overzichtelijk en duidelijk’  lettertype gekozen, want zo werkt de opdrachtgever ook het liefst…

DSdeW.nl

15.12.14 in Website

DSdeW website


Communicatie en marketing hoort bij DSdeW.nl. Less is more….Duidelijke, zakelijke website waar je snel en gemakkelijk doorheen leest. Ook op Ipad en smartphone.

http://www.dsdew.nl

 

hooglandenco.com

25.08.14 in Website

Schermafbeelding 2014-08-25 om 20.51.30


 

Erg leuke opdracht over communicatie en coachen. Met weinig woorden, veel vertellen… Deze site is totaal anders dan ‘normaal’. De site loopt niet van links naar rechts, maar naar beneden. Ga dit snel bekijken….

De boom staat voor samenwerking met de bladeren als tekstbalonnetjes met verschillende vormen/personen. Hier gekozen voor heldere frisse kleuren.

http://www.hooglandenco.com